Empresa comercialitzadora de subministres industrials de la rodalia de Girona, necessita incorporar, per ampliació de plantilla, a un/a CONTROLLER
La persona seleccionada, en dependència de gerència elaborarà i controlarà els pressupostos anuals, analitzarà mensualment les desviacions produïdes i mantindrà el control sobre els costos i les seves imputacions als centres de cost (comptabilitat analítica).

Seran les seves funcions:

– Reporting: facilitar, amb la qualitat i fiabilitats requerides i a temps, la informació mensual i anual necessària per la presa de decisions en el comitè de direcció (quadre de comandament, KPIs,…)
– Control de costos directes i indirectes
– Elaboració de les taules de preus de la cartera de productes
– Sistema de control pressupostari (elaboració de pressupostos i control de les desviacions)
– Control risc comercial
– Elaboració d’informes de vendes i de compres per línia de productes i proveïdors
– Control i valoració d’inventaris
– Auditoria interna (circuits administratius, sistemes comptables i programari de gestió)
– Col·laborar amb la direcció d’administració pel manteniment de la comptabilitat analítica
– Proposar millores en els circuits administratius.

Es demana:

Per a ocupar el lloc de treball pensem en una persona d’entre 25 i 30 anys, formada en empresarials, econòmiques o ADE, bons coneixements de la normativa comptable i de control de gestió, i un mínim de 2 anys d’experiència com a tècnic/a comptable, preferentment en empreses del sector de subministres industrials.
Excel nivell avançat, es valoraran coneixements d’eines de gestió integral (ERPs) i es valoraran coneixements d’anglès i francès.
Ha de ser una persona sociable, organitzada, responsable, proactiva, assertiva i resolutiva. Amb inquietuds, ganes d’aprendre i prosperar (es preveu que, a la llarga ocupi el lloc de cap d’administració), i disponibilitat per desplaçar-se puntualment a les delegacions de la província de Girona i a la zona del Vallés.
Residència a Girona capital o rodalia.
Carnet de conduir i cotxe propi.

S’ofereix:

Incorporació immediata en sòlida organització i en lloc de treball estable.
Formació específica a càrrec de l’empresa.
Contracte indefinit, després de període de prova
Horari de 9 a 13 i de 15 a 18 hores.
Retribució d’entre 22.000 i 28.000 € brut/anual + variable en funció dels objectius. Dietes i quilometratge en els desplaçaments.
Ambient de treball jove i dinàmic.

Envia'ns el teu currículum
Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)Accepto les condicions i la política de privacitat.
captcha