COMERCIAL (Girona i Maresme)

Per Empresa majorista de la rodalia de Girona, dedicada a la distribució i comercialització de productes de papereria i accessoris, així com material per a oficina, amb quasi 40 anys de presència en el mercat, necessita incorporar, per jubilació i expansió del negoci, a un/a Comercial.

La persona seleccionada, en dependència de gerència, s’encarregarà de mantenir i ampliar la cartera de clients de la zona assignada.

Es demana:

Per ocupar aquest lloc de treball pensem un una persona amb formació a nivell de cultura general i experiència en vendes. Es valorarà experiència en el sector de la papereria i accessoris, tant en empresa com en escola.
Ha de ser una persona amb bon perfil comercial, activa, dinàmica, responsable, organitzada i polivalent.
Idiomes: català i castellà
Informàtica a nivell usuari.
Amb carnet de conduir i cotxe propi i residència a Girona capital o rodalia.

S’ofereix:

Incorporació immediata en sòlida organització. Autònom o contracte indefinit (si la persona seleccionada així ho prefereix).
Formació específica.
Retribució en base a sou fix (1.000 € net/mensual garantits durant els 3 mesos de període de prova) + comissions (negociable en funció de l’experiència i aptituds aportades).
Possibilitat de cotxe d’empresa un cop superat el període de prova.

Envia'ns el teu currículum
Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)Accepto les condicions i la política de privacitat.
captcha