Seleccionem per a Gabinet d’Enginyeria, amb seu a Cornellà de Llobregat i Badalona, especialitzat en oferir serveis integrals d’enginyeria.

El lloc de treball ofereix la possibilitat als dos perfils

La persona seleccionada, dins el departament tècnic i en dependència dels enginyers projectistes, farà la delineació de plànols per a projectes executius d’instal·lacions (gas, climatització, aigua, baixa tensió…), legalitzacions i llicències d’obres i activitats.
Si bé el lloc principal de treball és a Cornellà, 2 ó 3 matins a la setmana, segons necessitats, potser haurà d’anar a l’oficina de Badalona.

Es demana:
Per a ocupar el lloc de treball pensem o bé en una persona jove, recent graduada en enginyeria, preferentment elèctrica, amb coneixements demostrables en delineació de plànols o bé en un/a delineant amb coneixements en instal·lacions i en fer llicències i projectes executius.

En el cas de l’enginyer/a, un cop adquirits els coneixements necessaris tindrà possibilitats de promoció: contactar amb clients, confeccionar plànols i memòries completes amb el disseny i el càlcul d’instal·lacions, llicències d’activitats i obres.

En els dos casos ha de tenir coneixements avançats demostrables d’Autocad, així com de Word i Excel. Es valorarà BIM i programes Procedimiento Uno de càlcul.
Català i castellà parlats i escrits correctament.

Ha de ser una persona cordial en el tracte i amb capacitat per a treballar en equip. Activa, dinàmica, responsable, precisa i que valori la qualitat del treball. Amb residència per la zona, i carnet de conduir i cotxe propi per alguna sortida puntual.

S’ofereix:
incorporació immediata en sòlida organització i en equip de treball jove i dinàmic.
Contracte indefinit després de període de prova.
Horari, de dilluns a dijous de 9 a 14 i de 15 a 18 hores, divendres de 9 a 14 hores.
Retribució fixa: 18.000 € (brut/anual).
Quilometratge en els possibles desplaçaments.
Possibilitats de promoció.

Envia'ns el teu currículum
Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)Accepto les condicions i la política de privacitat.
captcha