Seleccionem per a Empresa especialitzada en la creació de software empresarial, web i mobilitat, en constant creixement, per a les seves oficines del Parc Tecnològic de Girona, per ampliació de l’equip de desenvolupament, a  un/a: PROGRAMADOR o ANALISTA PROGRAMADOR C# – junior o sènior

La persona seleccionada dependrà del director tècnic.

Per a ocupar el lloc de treball pensem en una persona amb formació en enginyeria o grau en informàtica, amb moltes ganes d’aprendre (si és recent graduada) i fer carrera en aquest àmbit.
Es valoraran coneixements en programació i .NET Framework 4.x (C#), Entity Framework, Visual Studio, WCF, SQL Server, T-SQL, coneixements POO,  unit testing i NUnit o MSTest.

Idiomes: català, castellà i anglès (aquest últim almenys a nivell de lectura).
Residència a Girona capital o rodalia i mitjà de transport per anar a la feina.
Ha de ser una persona responsable, inquieta, amb capacitat d’anàlisi i de treball en equip.

S’ofereix: incorporació immediata en sòlida organització i en constant expansió dins un equip de treball jove i dinàmic.
Contracte: 6 mesos + 6 mesos + indefinit.
Horari: de dilluns a divendres de 8 a 13 i de 14 a 17 hores.
Retribució econòmica negociable en funció del perfil i les aptituds aportades. Àmplies possibilitats de progressió professional.

Envia'ns el teu currículum
Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)Accepto les condicions i la política de privacitat.
captcha