OUTILS WOLF, fabricant francès especialista en màquines tallagespa, robots i eines per a la jardineria amb més de 60 anys de presència en el mercat, necessita incorporar a la seves oficines de Sant Feliu de Buixalleu a:

RESPONSABLE SERVEI POST VENDA – Imprescindible el francès

La persona seleccionada en dependència del director de la delegació portarà a terme les següents tasques:

  • Tramitarà i farà el seguiment de les garanties.
  • Atendrà telefònicament als clients amb problemes tècnics i farà l’informe del mateix.
  • Controlarà i gestionarà l’estoc dels recanvis.
  • Impartirà formacions

Per fer la seva feina haurà de viatjar un 20% del temps (a França, a la central, per rebre les formacions i per Espanya per visitar als distribuidors i impartir formacions). La resta, el 80% del temps serà feina d’oficina.

Per ocupar el lloc de treball pensem en una persona amb un perfil tècnic a la que li agradi el tracte amb el client. Ha de tenir coneixements mecànics d’automoció i carnet de conduir, així com mitjà de transport per anar a la feina. Es valorarà experiència en lloc de treball similar. Ha de ser una persona sociable, responsable, organitzada, decidida, autònoma i precisa. Amb bons coneixements de francès, informàtica a nivell d’usuari (sobretot Excel) i residència per la zona.

S’ofereix: Incorporació immediata en sòlida organització amb contracte indefinit d’entrada. Formació específica a càrrec de l’empresa. Mòbil, Tablet, cotxe per a les visites i dietes. Horari, de dilluns a divendres de 9 a 18 hores (amb 1 hora per dinar). Retribució econòmica el primer any: 24.000 € (brut anual). A patir del segon any, a més, tindrà retribució variable.

Envia'ns el teu currículum
Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)Accepto les condicions i la política de privacitat.
captcha