Empresa especialitzada en el desenvolupament de software de gestió empresarial, pensat i dissenyat específicament per a les petites i mitjanes empreses, amb 15 anys de presència en el mercat i en constant creixement, desitja incorporar, a les seves oficines al parc tecnològic de Girona, per ampliació de plantilla, a un/a PERSONA PER A ELABORAR DOCUMENTACIÓ (documentació d’usuari i tècnica)

La persona seleccionada, en dependència de direcció, i amb tot el suport tècnic per part de l’empresa, s’encarregarà de redactar dos tipus de documentació:

  1. La destinada als usuaris: manuals i guies que els ajudin a l’hora d’utilitzar el software, així com les seves innovacions i actualitzacions.
  2. La documentació interna de l’empresa

Per a ocupar el lloc de treball pensem en una persona formada en periodisme, grau en informació i documentació, gestió de la innovació i el coneixement en les organitzacions… i amb un mínim de 2 anys d’experiència en la redacció de continguts.
Ha de ser una persona responsable, amb capacitat d’organització, iniciativa i bona redacció. Rigorosa, molt ordenada i estructurada, i amb bon coneixement del paquet office.
Català i castellà parlats i escrits correctament. Es valorarà Anglès.
Amb residència a Girona capital o rodalia i mitjà de transport per anar a la feina.

S’ofereix: incorporació immediata en sòlida organització i en equip jove i dinàmic. Contracte indefinit desprès de període de prova. Formació específica a càrrec de l’empresa. Retribució econòmica negociable en base a la formació i experiència aportada

Horari: de 8 a 13 i de 14 a 17 hores

Envia'ns el teu currículum
Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)Accepto les condicions i la política de privacitat.
captcha