Empresa especialitzada en el desenvolupament de software de gestió empresarial pensat i dissenyat específicament per a les petites i mitjanes empreses, amb 15 anys de presència en el mercat i en constant creixement, desitja incorporar, per ampliació de plantilla, a les seves oficines al parc tecnològic de Girona, a un/a:

TÈCNIC/A COMERCIAL (software)

La persona seleccionada, en dependència de gerència, s’encarregarà de:
– Fer visites de presentació de l’empresa
– Detectar oportunitats de negoci i fer el seguiment
– Presentar pressupostos, fer demos programa i tancar vendes.
– …

Es demana:
Tot i que la formació específica serà a càrrec de l’empresa, per a ocupar el lloc de treball pensem en una persona amb formació dual, en el sentit que ha d’entendre de negoci, però també tenir una base i inquietuds per a la tecnologia. Podria encaixar una enginyeria en organització d’empresa, administració d’empresa amb bona base tecnològica i un mínim de 3 anys d’experiència en assessorament, consultoria i/o comercial.
Idiomes: català i castellà, és valorarà l’anglès.
Ha de ser una persona activa, dinàmica, inquieta i flexible.
Amb empenta, capacitat d’organització, sociabilitat, empatia i aptituds comercials.
Amb carnet de conduir i cotxe propi. Residència a Girona capital o rodalia.

S’ofereix:
Incorporació mes de setembre en sòlida organització i en equip jove i dinàmic. Contracte indefinit desprès de període de prova.
Formació específica a càrrec de l’empresa.
Retribució econòmica en base a fix (entre 18.000 i 22.000€ segons vàlua) + un variable important, percentatge sobre objectius. Quilometratge. Telèfon mòbil.
Horari: de 8 a 13 i de 14 a 17 hores
Àmplies perspectives de creixement professional.

Envia'ns el teu currículum
Adjunta el teu CV (formats d'arxiu acceptats .pdf, .doc i docx fins a 3Mb)Accepto les condicions i la política de privacitat.
captcha